Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode
RSS

Jag arbetar som frilansstylist och kommunikatör inom mode, inredning och life style. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt.
Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten.

Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra!

mia@lovelylife.se

Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg

Välkommen till mitt lovely universum!

Love
Mia

hej värmen!

IMG_5851

Äntligen är det varmt igen när jag cyklar genom min stad på morgonen. Och längtan ut till torpet är stor. Vi försöker att åka ut varje helg men det kan vara svårt att hinna. Men det ger hopp om att sommaren snart är här. Vi har faktiskt haft några varma dagar när barnen lekte sommar och ville åka och bada. Vi har planterat och väntar nu på att allt ska bli grönt och lummigt igen. Jag sparar på mig bilder som jag knappt hinner med att lägga upp. Men de värmer lika mycket när jag än ser dem.

IMG_5828 IMG_5943 IMG_5945

IMG_5930IMG_5951

Det blir inte landet denna helg för då ska jag på inspirerande träff med alla mina bloggkollegor här på Lovely Life. Ska bli alldeles underbart kul!

Love

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Page 1 of 11
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..