Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Mvh Borstahusen är en yvig blogg inom livsstil & inspiration. Lite familj, lite hem, lite kärlek, lite kommunikation, lite karriär, lite entreprenörskap, lite resor och Lite Kalabalik. Jag som skriver den heter Malin Wikerberg.

En fin dag

I onsdags fyllde jag år. Så mycket kärlek, så mycket sol, så mycket jobb. Hade egentligen liksom inte tid att fylla år. Men förutom att jag satt inne precis hela dagen och arbetade koncentrerat så njöt jag av morgonen och av kvällen med familjen. Och även en liten kvick stund på jobbet. För även om det blir många perioder med mycket jobb, så gör jag det tillsammans med människor som jag tycker väldigt väldigt mycket om. Och som jobbar precis lika hårt som jag. Ett riktigt Dream Team. Well nu är det fredag och jag ska njuta av helgen. Hoppas att ni också gör det! Kram!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..