Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Mvh Borstahusen är en yvig blogg inom livsstil & inspiration. Lite familj, lite hem, lite kärlek, lite kommunikation, lite karriär, lite entreprenörskap, lite resor och Lite Kalabalik. Jag som skriver den heter Malin Wikerberg.

Fredagspepp!

Processed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 presetMin fredag började med ett frukostföredrag på Dunkers i Helsingborg. Coola Stina Billinger som är planeringschef på näringsdepartementet var på plats och pratade om jämställdhet, kommunikation, hållbarhet, politik och näringsliv. Mina absoluta favoritämnen. Hon sa många kloka saker. Till exempel: “Vi kan göra mycket på näringsdepartementet men jämställdheten startar hemma vid frukostbordet.” Det gjorde mig väldigt stolt över det här. Och i slutet visade hon bilden med de kloka orden från en av mina absoluta idoler, Rättviseförmedlingens grundare (bland annat) Lina Thomsgård. “All framgång börjar med att någon dåre tror att den kan förändra människors liv en smula. Resten handlar om att inte ge upp.” Precis så.

Annars har jag och Lina haft möte om Lite Kalabalik och skålat in helgen på Noir med Lite Quartz på handen och Lite Coachella på handleden. Ser fram emot en fin helg och önskar dig detsamma!

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..