Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Mvh Borstahusen är en yvig blogg inom livsstil & inspiration. Lite familj, lite hem, lite kärlek, lite kommunikation, lite karriär, lite entreprenörskap, lite resor och Lite Kalabalik. Jag som skriver den heter Malin Wikerberg.

Helg i Borstahusen

Processed with VSCOcam with t1 preset Processed with VSCOcam with t1 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with t1 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset Mvh sondag helg13Vi hänger, leker, äter, uppfostrar, tränar, äter, kollar roliga klipp och barnsånger på YouTube, uppfostrar, leker, kollar på New Girl, är ute, är inne, äter, kollar på film, badar, sover och går upp supertidigt. Trots att vi idag ställde fram klockan en timme. Ungefär så. Repeat. Hoppas att ni har en ljuvlig helg ni också!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..