Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Mvh Borstahusen är en yvig blogg inom livsstil & inspiration. Lite familj, lite hem, lite kärlek, lite kommunikation, lite karriär, lite entreprenörskap, lite resor och Lite Kalabalik. Jag som skriver den heter Malin Wikerberg.

Sunday Blues

Processed with VSCOcam with a5 preset

Vi befinner oss i ett vakuum. Fredrik mår bara sämre. Det gör ont och det gör ont i oss alla. Så.

Oändligt tacksam för vänner och familj som kommer och muntrar upp oss, köper med en ny toalettstol (tvillingarna i farten), hjälper till att skjutsa barnen fram och tillbaka från träningar, matcher och kompisar, kommer med frukostbullar och tar tvillingarna först på tivoli och lekplats och sedan över natten så att vi andra kan sova och återhämta oss. Jag har aldrig förstått innebörden av återhämtning mer än nu. I morse överraskade Ella med frukost. Älskade.

Hoppas att ni får en väldigt fin söndag. Vi ska göra så gott vi kan för att få till detsamma.

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. […] det (även om hon på många sätt är en überkvinna). Framförallt tar kroppen stryk. Till sist. Och just nu är det precis så. Och så detta inllägg. Så enormt modigt, starkt och oändligt […]