Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Mvh Borstahusen är en yvig blogg inom livsstil & inspiration. Lite familj, lite hem, lite kärlek, lite kommunikation, lite karriär, lite entreprenörskap, lite resor och Lite Kalabalik. Jag som skriver den heter Malin Wikerberg.

Date night

Processed with VSCO with a5 preset

Tänk, en kväll på egen hand. Det händer ju väldigt sällan. Men på semestern fick vi möjligheten. Jag jobbar varje dag i Malmö i samma kvarter som Bastard och tänker varje år att jag ska få till en härlig after work på deras innergård. Det har inte hänt än. Jo, en gång kom jag på nu. I vilket fall så kanske det kan kännas konstigt att välja sina jobbkvarter för en mysig date på sin semester. Men jag älskar verkligen restaurangutbudet i våra kvarter. Vi började med ett glas vin och lite snacks på uteserveringen som vinbaren L’enoteca fått till intill Bastard nu i sommar. Ett par timmar på tu man hand gör bra för själ och hjärta. Och mage.

Processed with VSCO with a5 preset

L’enoteca på rivningstomten intill Bastard. Bästa rivningstomten jag varit på.

Processed with VSCO with a5 preset

Tänker att jag ska hänga upp tavlor och pynta vår uteplats. Det här var bra inspiration.

Processed with VSCO with a5 preset

Ska använda mer tomat och hallon tillsammans.

Processed with VSCO with a5 preset

Kärleken till innergårdar. Snipp snapp snutt så var kvällen slut.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..