Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode

Jag heter Nanna van Berlekom och bor i Göteborg med mina två underbara barn, 4 och 6 år gamla. Jag driver webshopen Le kiosk tillsammans med min kollega Nina. Jag fotograferar och bloggar och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder. I min blogg blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, vad som händer med Le Kiosk och sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin

Hej från Le kiosk Loft.

Le kiosk loft1 1200x797 Här hänger jag idag. Plåtar, pratar med kunder, dricker kaffe och mailar om vartannat. Vi har fått in så fina juldekorationer i papper. Man känner verkligen att det är bra kvalitet när man håller dem i handen. Just nu blir det mycket jobb och Le kiosk i bloggen, det är lite så livet ser ut just nu och jag hinner inte med så mycket annat. Men Du, jag lovar dig att jag ska ändra mig på den punkten efter nyår. Jag behöver verkligen bloggen som ett mellanrum i allt det andra…

Önskar dig en fin lördag

Ps. Dagens låt i butiken heter Alaska och lucka tre i kioskkalendern ger dig 25% på Share och share Scandianvia, dessutom fraktfritt just nu.

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Blandat en fredag.

  Nanna van Berlekom kitchenEn annan morgon i vårt kök. Den vackraste amaryllisen växter på stjälk och heter Relona. Julstrumpan vann jag under en frukost på Engelska Tapetmagasinet häromdagen. Du som följt mig länge känner igen William Morris pilbad från vårt gamla kök… Mitt mönster alltså<3Lina Schollin syster2 1200x797 När den första vissnat köpte jag genast en ny och plockade fram julstjärnan som är mitt finaste pynt, köpt av Sofia på Mokkasin, från butiken som sorgligt nog inte finns längre, men som har den finaste bloggen jag vet. Konstrycket Syster är också något av det finaste. Du hittar det här.Nanna van Berlekom kiosk loftFörra lördagen vad han med mig på jobbet. Så himla härlig är han, och ser varenda detalj, alltid. Imorgon har vi öppet igen 11-15. Kom!Julpynt + kaffe + julmarknad 1200x797Och nästa helg blir det julmarknad tillsammans med Växtverket. Boka det! Kommer bli en sån bra helg med massa fint och bra överallt rakt igenom.EM poncho beige Lisa 1200x797Här är hon, Lisa, en av stjärnorna som driver Växtverket – i vår nya poncho som är ett samarbete med Emma och Malena. 100 % ull och finns i svart och beige, än så länge hittar du den bara på loftet, men snart även i webshopen.

Ha en underbar helg nu, fint om vi ses.

4 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Fog och Nude.

Mikmax grå + nude + AK + dromelot närmare 1200x797 Mikmax grå + nude 1200x797 Mikmax grå + nude närmare 1200x797

Våra bomullslakan from Barcelona är utan tvekan det skönaste jag någonsin sovit i. Nu Har vi fått in två nya färger: Fog   and  Nude . Nude är min favorit! Imorgon kommer vi att lägga en beställning på alla varianter vi inte har i lager men som är bokade i shopen, som underlakan i olika mått, dubbelpåslakan osv. Så lägg en beställning i shopen innan 15:00 imorgon om du vill få det innan jul.

Dagens låttips heter Open <3

Fin tisdag.

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Black weekend hos Le kiosk.

black weekend

FYI.

Vore superfint om du ville komma förbi Le Kiosk loftet imorgon och få lite julfeeling, köpa julklappar kanske, handla julväxter hos Växtverketäta pepparkakor och snacka med mig osv. Ha en underbar helg nu mina vänner  <3

0 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Morgonen och samtalen.

Nanna van Berlekom Bellora Idag vaknade jag upp i det här rummet efter en kväll av vin, värme och förtroliga samtal, allt innanför Belloras väggar.

Vad är Kärlek?

Frågade jag honom och han svarade

Mikmax grey + french kiss 1200x797Kärlek är inget man kräver, det är någonting man erbjuder.

Vackert eller hur? Jag har skrivit en hel text som utvecklar tanken kring kärlek och frihet. Den ska få vila lite innan jag delar med mig. Kul att ni är nyfikna!

Nanna van Berlekom Bellora2 Hjärta på långsam hotellfrukost en vanlig onsdag… Fast ärligt talat ringde det mest i min telefon och jag var tvungen att skynda mig iväg.Nanna van Berlekom morning Men en annan morgon åt jag chiapudding med clementin och kokos och fyllde min nya kalender för att inte missa något av allt viktigt som händer innan jul. Hela veckan har ringats in av den här låten. Om du brukar gilla mina musiktips så kommer du antagligen att bli besatt av den här.

Denna vecka har jag också längtat vansinnigt mycket efter mina barn, träffat en ny fin person, planerat julfint i vår Jul pop-up Kiosk och landat sakta men säkert i ett nytt beslut.

4 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer

New in! Deepest black och denim blue.

Kimonos Svart Kimonos blå

Om någon vecka landar dom här helt underbara hos oss, men går redan nu att beställa i webshopen . Supermjukt och skönt stentvättat linne som man skulle vilja gå omkring i alla dagar och kvällar hela vintern. Jag var väldigt förtjust i vår förra Dusty pink  män är nog ännu mer sugen på någon av dessa.

Och du. Imorgon har vi Loftet öppet 14-18, och på lördag 13-16. Kom och hälsa på mig på Bruksgatan 17, Majorna. Det vore så fint.

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Tack, Kära Du.

Le kiosk loft5 1200x797

Vilken respons på förra inlägget. Tack! Det gör mig otroligt glad att ni uppskattar det personliga, det där som inte alltid är enkelt och kanske lite utanför ramarna. Tycker själv att det är som samtalen och berättelserna som gör själva livet, och vill gärna dela med mig av sådant som betyder något för någon annan. Så jag ska såklart skriva om detta, om Kärlek. Har funderat hela dagen över hur jag ska få ihop orden, göra det personligt men inte för privat. Hitta ett sätt att väva ihop mina tankar och idéer, med faktiska händelser. Det kanske tar lite tid så Du måste ha tålamod med mig. Till dess vill jag dela med mig av en låt som återkommer hos mig.

Sinister in a state of hope

<3

5 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer

Lately…

 katten En dag hade jag med mig en katt till jobbet. Gulligaste hjälpredan helt klart.Nanna van Berlekom-homeEn annan dag möblerade vi om och gjorde plats för någon annan som ska bo med oss.Le Kiosk loft2 1200x797Och där emellan har vi jobbat med att få färdigt Le kiosk Loft. Idag hade vi lite smygöppning, och nu kommer vi ha öppet alla lördagar 11-15, men även vissa andra dagar och kvällar. Återkommer om det! En hel hög med nya mattor har vi fått som du ser….. love it! Nanna van Berlekom-home2Min skänk fick en ny plats och har gett mig en nyförälskelse.Nanna van Berlekom Le kiosk loft11S och E kom förbi och sa hej idag, så himla fina!Nanna van Berlekom-home3I det här hörnet står min säng numer och det finns ett område som just nu tar över hela min hjärna. Jag pratar om kärlek…. En person klev rakt in i mitt hjärta och rörde om i allt jag tidigare trodde på. Han har fått mig att lyfta blicken, tänka större, ifrågasätta mina egna val och normen som jag, och säkert du också lever efter. Och numer är jag inte säker på hur jag vill leva längre. Det handlar fortfarande om min bästa vän, största utmanare, han som ställer frågorna som ingen annan gör och älskar mer än någon annan jag känner.

I tankarna har jag börjat sätta ihop ett långt blogginlägg om ämnet som har så många dimensioner, så vad tror ni… hade ni gillat det?

27 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 15 Kommentarer

Lördagshej…

frifrakt farsdag3 farsdag1

Lite helg och lite fri frakt. Lovar att jag ska samla ihop mig snart och skriva något mer spännande. Min frånvaro här betyder att det händer mycket på annat håll, som du säkert förstår. Hoppas Du har fina dagar.. <3

6 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Maalu Maalu och fin fredag.

morningtime broste  1200x797Den här veckan har jag kurat runt mycket i den här varma tröjan med varmt vatten i muggen och funderat mycket över min tillvaro. Jag har fattat ett beslut som är stort för mig och fått en biljett till Depeche Mode i Köpenhamn, av någon väldigt fin och betydelsefull.Nanna van Berlekom-LisaDen här personen gör mig glad. Vi dricker kaffe ihop i pauserna, peppar, inspirerar och planerar. Den här trappuppgången, och framför allt ljuset, gör mig också väldigt glad. Skriv ner 12:e november i din kalender förresten. Vi tänkte slå upp dörren då….mattor! 1200x797Och idag öste jag ut våra nya mattor från Maalu Maalu där. Ärligt talat… dom är så sjukt fina. Dom tillverkas av överblivna tygrester, för hand av kvinnor i Sri lanka som får pengarna direkt i handen, inga mellanhänder. Alla mattor är olika så skynda dig om du ser en favorit, bra pris också. Bra kombination eller hur? Skulle vilja ha allihop i en hög hemma, så fina är dom.Nanna van Berlekom- LisaDen vackraste fredagsbuketten hittade jag inne hos Lisa.

Fin fredag till Dig.

7 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Page 1 of 17812345...102030...Last »