Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 4 och 6 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Fin fredag!

Blomsterbutiken på vår gata är av det mer oinspirerande slaget, så det är lite av en utmaning
att gå in där och försöka plocka ut och kombinera något som känns bra.
 
 
Storebror fick en trana och en massa omtänksamhet med posten. Från någon som vet precis
hur det är att vara liten men ändå inte minst.
Omtanke av det slaget gör mig så himla glad inombords.
 

Jag glömde visst att det var fredag för en stund, så något gott till kaffet fick jag inte med
mig från affären. Hittade lite blandat från gömmorna som nog är mer fint än gott….
Fast ingefärskulorna är underbara.
 
 
Blommor lite här och var gillar jag liksom att ha tvålar i en gammal askkopp av marmor.
Jag fick min av Elsa.
 
 
Det där diskmedlet från Laura Ashley fick vi i julklapp och det luktar helt vansinnigt gott.
 

En stor bukett blommor och fin fredag till dig!
 
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Anonymous says:

    Var är tapeten från?

  2. Carina says:

    Underbara bilder