Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 4 och 6 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

30 % på Imps&elfs pudriga leggings.

Nu kanske någon tycker att det blev lite tjatigt eftersom jag redan skrivit
om dessa leggings tidigare idag. Men med den här posten vill jag berätta att det är just
dom här fina som jag valt ut till veckans vara hos Medveten mini. Det innebär att du t.om
söndag kl 23:59 får 30% rabatt genom att skriva rabattkoden: nannasval.
 
En stor glad mun på det väl?
 
Fina ihop med den prickiga bodyn eller pingvin t-shirten från Mini rodini.
Eller vad som helst från Aarrekid tex Björntröjan…  Dom är helt enkelt inte så
svåra att matcha. Skynda fynda säger jag!
 
Och fin kväll så klart.
 
Och Ps… jag blev hemskt glad och väldigt stolt när jag såg att Ebba hade lagt upp
 
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. millandante says:

    Härliga goa bilder!!

  2. Ninnie says:

    älskar imps&elfs!! Fina leggings, de kanske man skulle ta och klicka hem till dotra.
    ha en bra dag! 🙂