Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 4 och 6 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Jobb vi gjorde för Sandberg.

barnrumsagasagasally2

sandbergulrika2 sandbergulrika3

sandbergulrika

Igår lanserade Sandberg äntligen sina barnprodukter! Du hittar dem här i deras webshop. Så roligt att äntligen få se resultatet av det jobb som jag och Ulrika Kullenberg gjorde för Sandberg i Februari. Kolla gärna in shopen där du kan hitta mycket fint och där vi stått för alla stylade miljöer. Min favorit bland barnprodukterna är påslakanet Saga/Sally som jag fotat på de översta bilderna. Älskar att det är en kombination av två vackra tyger: en saga och en gnistrande stjärnhimmel.

De tre första bilderna har jag tagit och de tre sista är Ulrikas.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 11 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Anna H says:

  Alltså jag blir galen, nu har jag sett den fina tapeten ni har i barnrummet och letat som en galning i veckor. Var kommer den ifrån? Perfekt blandning av mönster och ändå neutral på något vis.
  Och sandbergs grejor är ju för övrigt lika ljuvliga som alltid 🙂

 2. Nanna says:

  Anna! Den kommer även den från Sandberg och heter Eden! Vi har den mörkblå varianten och jag älskar den! Diskret även fast det händer mycket i mönstret.

 3. Gorgeous! This space is very well decorated!
  http://www.simplysinova.com

 4. Maria says:

  Jätte fina och inspirerande bilder, vilken är färgkoden på väggen i det 1:a barnrummet, tack

 5. Malin Aline says:

  Hej! Ja det kan nog stämma att det var mig du såg, var på väg till jobbet som ligger vid cafè Zenit. Bor du här i Majorna? Isåfall borde vi ta en fika nån dag!

 6. Tina says:

  Selv om jeg vanligvis ikke liker egne tekstiler til barn får dine bilder meg til å ønske meg disse!

 7. Amanda says:

  Var kommer den fina klädhängaren ifrån?