Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 4 och 6 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Fredagsmaten.

koreanstyle1 Idag bjöd jag mina kollegor på lunch. En superenkel asiatisk rätt som du borde testa själv  i helgen.

Salladen består av finhackad gurka, tomat och koreander + pressad citron och salt

Färsen (kyckling, fläsk, bland eller nöt) är stekt med gullök, vitlök, ingefära, salt och peppar.

Förväll stora vitkålsblad (skär bort det grövsta) och låt dem rinna av och svalna

 koreanstyle2

Fyll vitkålsbladet på samma sätt som när du äter tacos med tortillabröd. Droppa över hoisinsås och finskivad rödlök och gärna ännu mer korander.

koreanstyle3

Eftersom det nu ändå råkade vara fredag så körde vi asiatisk öl till detta. Så himla gott alltihop! Tack till barnens pappa som är så grym i köket och som inspirerade mig till detta mitt i min superoinspirerade matlagningsperiod…..

Nu är det dags för helg! Hoppas du får en riktigt fin en…

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. […] här på Lovely Life idag. Underbart! Fredagsbuketter har visats upp av både Amelia och Ulrika, Nanna har bjudit på festlig fredagslunch och här kommer ytterligare en fredagsbukett som står i mitt […]