Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 4 och 6 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Lördagen och söndagen som passerade alldeles mjukt.

saturday På lördagseftermiddagen rullade jag ut en mjuk tatami på golvet och bullade upp med våra skönaste kuddar. Ett pyamasparty var beställt av storebror och jag lovar dig att det var det skönaste sättet att börja helgen på. Vi satte på oss mjuka kläder allihop och dukade upp tacos och lördagsgodis till tecknad Emil i Lönneberga. Finfint så.

sundaymorning

Söndagsfrukost. Helt klart en av mina favoritstunder på veckan.

sundaymorning2

Söndagshäng med min fina vän @annacate och hennes lika fina dotter. Alla kuddar och filtar fick liksom bara ligga kvar hela helgen där på golvet när det nu var så himla kallt ute…

 sundaymorning4

En annan favoritstund. Vi gjorde varsin kopp och kröp ihop med mina gamla Bamse igen.

sundaymorning3

Och hon…

Ska krypa ner bredvid henne nu i min säng. Definitivt också en favoritstund.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Melissa. says:

    Hej! Var kommer de vackra täckena ifrån, det ljust rosa och det i mörk turkos? Ser ljuvliga ut! Hälsar Melissa.

    • sa-fint-jag-vill sa-fint-jag-vill says:

      förlåt mitt sena svar! Båda är köpta hos mokkasin.com – märket heter Numero74 – dom är helt underbara, mjukare än mjukast och en stor favorit hos alla här hemma..