Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 4 och 6 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Isis pyramid i mitt sovrum och dagens moodboard

moodboardpask2

 Moodboard från idag.

Mer te än kaffe nu, helst med lakritsrot. Fjädrar blir nog mitt enda påskpynt. Armband gråblå nubuck. Ranunkel, alltid på våren. Naturfärgad wallet och så tiny triangle wallhanging, några finheter som kommit in precis.

moodboardpask

Förutom ett fång blommor så fick jag med mig en hel hög med fjädrar från blomsteraffären. Det är det här vi ska pyssla med nu och kanske måla några ägg.

moodboardpask4

När butiken stängde tog jag med mig buketten hem och en annan wallhangingwallhangingisispyramid

Isis pyramid fick flytta in i sovrummet direkt. Men jag kan tala om för dig att jag är så sanslöst oinspirerad till att göra något hemma just nu och går bara och väntar på att få packa upp allt det här någon annan stans.

wallhangingisispyrami2

I nästa sovrum ska jag fästa upp den där baldakinen, läsa mer böcker och göra en fin samling Palle och Jonna på min vägg.

Nu hostas det från flera håll och jag ska krypa ner tätt in till.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..