Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 4 och 6 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Dagarna hemma.

vab

Att vara hemma med dom här två är verkligen en gåva, även om det är rätt intensivt mellan varven. Vi har varvat kojbygge med att plöja filmer, läsa Bamse och äta isglass. I vår största Uashmama fick hon in både en spis, en tårta gosedjur och tallrikar. Bättre koja får man leta efter…

vab2 Lite jobb behövde jag också trycka in, som att fota nya kuddar till webshopen. Den här ville han helst behålla… Den blommiga pyamasen kommer från Petit Bateau i Paris och är mjukast i världen.

vab3

Och den där stunden när hon sover har blivit vår alldeles speciella.

Men imorgon är det vardag igen.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. anonym says:

    Nu är det några år bort tills jag är redo för barn men när jag ser dina bilder tänker jag alltid att precis allt du gör med dina vill jag också göra när jag får egna. Ser alltid så fint ut.

    • sa-fint-jag-vill sa-fint-jag-vill says:

      Tack snälla för dom orden. Dom värmer verkligen rakt igenom ska du veta.