Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode

Jag heter Nanna van Berlekom och bor i Göteborg med mina två underbara barn, 4 och 6 år gamla. Jag driver webshopen Le kiosk tillsammans med min kollega Nina. Jag fotograferar och bloggar och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder. I min blogg blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, vad som händer med Le Kiosk och sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin

Tisdagmorgon hos mig.

 enlitendelavhemmet3Mitt morgonmöte blev inställt och medan jag gjorde kaffe och kokade ägg tänkte jag på barnen i vinkfönstret. Deras blickar efter mig och alla små hjärtan dom blåste genom luften.

Det blev extra mycket valnötsbröd till mig denna morgon också och visst är det fantastiskt hur en blomma kan fortsätta vara så vacker rakt igenom. Från alldeles sprakande orangeaprikosrosa till ljust pudrig och på väg att falla sönder. Fint. Kommer på mig själv med att vilja ha med mig denna blomma i allt jag gör.

enlitendelavhemmet  Köksfönstret precis som jag vill ha det. Fullt av grönt och små planteringar på väg upp. Precis just här sken solen in men när jag gick vidare in i vardagsrummet…

litendelavhemmet

möttes jag dels av en massa stök… Tänk att det ska vara så svårt att hinna med. Jag köpte en magisk lampa från Mokkasin och jag fick den vackraste gåva som nästan fick mig att gråta. Talk to the woods…. En fin plats ska den få sen.

enlitendelavhemmet4

Och plötsligt drog himlen ihop sig och det blev alldeles svart i rummet, regnet piskade mot rutan och jag lovar dig att suget var riktigt stort att ta kaffekoppen och krypa upp i fönstret denna förmiddag istället. Blicka ut över vattnet, regnet och båtarna. Låta allt sjunka in bara.

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Lisa says:

    Så fint o få se ditt hem o din vardag genom linsen o genom dina ord! Det är inte bara sol o perfekta hem som ger den goda känslan….väldigt hemtrevligt har du fått det syns det mig! Ha en fortsatt sköna maj!