Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 4 och 6 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Waiting on you.

home livingroom hej från mitt vardagsrum.

Jag har hängt på Way out west hela helgen, lite som en dröm som pågått i tre dygn faktiskt, och försöker nu landa i det normala.

En låt som hänger kvar extra i minnet är Future Islands Seasons (Waiting on you)

nynne livingroom

Lite mer färg i vardagsrummet sa jag innan semestern. Och mer ska det bli!

Brevpressen hittar du här

Nynne brevpress 1200x797

Den här låten går också varm hos mig just nu:

Florence & the machine: Dog days are over

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Ebba says:

    Så fint du har det! Tycker att jag ser lite mer blått än innan semestern. Fint! De där brevpressarna i glas är väldigt fina de med. Ger en precis lagom färgklick! Kram

  2. Arlene says:

    Älskar huset stil, kommer jag vill köpa en

  3. Inger says:

    Dina bilder av ert hem ser så inbjudande och harmoniska ut, trivsel rakt upp och ner.