Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 4 och 6 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

New in & last week.

new in dylan New in!

Jag tog ett sista varv och grävde runt i min pappas utrensade böcker och se vad jag hittade! Fattar inte hur jag kunnat missa denna skatt. Känner på mig att jag både kommer att läsa, få ny musikinspiration och riva ut sidor ur denna bok.

Jag har letat i evighet efter dom perfekta svarta byxorna och nu har jag äntligen hittat rätt tror jag, från Rodebjer. Skor från H&m och så lite blandat från Other stories. Min nya favoritdoft är Arabesque.

Lovely life frukost1

För någon vecka sen fick jag besök av Lovely life-redaktionen och jag bjöd på frukost i blåvit kaftan. Inom kort får ni se resultatet.

Lovely life frukost2 Frukost är verkligen det bästa jag vet…

Lovely life frukost3

Tjejerna ville ha mina musiktips och jag tänker att det kanske du också vill. Här är tre som ger mig energi:

Unknown Mortal Orchestra – Multi-Love

Hot Chip – Ready For The Floor

Galantis – Runaway (U & I)

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..