Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 4 och 6 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Ett dygn med Lovely life.

Nanna van Berlekom-lovelylife18Jag har precis haft ett alldeles särskilt fint dygn ihop med resten av tjejerna på Lovely Life. En kick off där vi alla äntligen fick träffas för att prata, planera, inspireras och lära känna varandra. Ett nytt Lovely life börjar ta form och jag känner mig verkligen stolt över att vara en del av den här kreativa och drivna skaran.Nanna van Berlekom-lovelylife17Vi bodde på Tylösands spahotell – som en helt annan värld vill jag lova. Hotellet var fyllt av fotokonst vilket gjorde promenaderna genom korridorerna extra härliga. Förutom ett prisbelönt Spa, ryms hela fyra restauranger under samma tak. Och en frisör och skönhetssalong, massor av live musik på sommaren och så havet precis intill. Det var disigt som tusan men visst kan man skymta det ändå. Utsikten över sanddynerna och vattnet var det bästa för mig.Nanna van Berlekom-lovelylife13Igår varvade vi massor av god mat och fika med workshops kring hur vi ska ta Lovely life vidare. Mia Anderberg och Mikaela Lidmar har precis officiellt tagit över sajten.Nanna van Berlekom-lovelylife15Jag och Sofia delade rum och fastnade i fina samtal om allt möjligt viktigt. Vi somnade med öppet fönster och ljudet av hav, vilket är bland det härligaste jag vet.Nanna van Berlekom-lovelylife14Finklädda inför gårkvällens middag. Älskar den blommiga…Nanna Berlekom-lovelymeeting7Natalie på Babes in Boyland Nanna Berlekom-lovelymeeting6 Anna Malmberg på Northern delight. Nanna van Berlekom-lovelylife16Marina på The Beauty Edit Nanna Berlekom-lovelymeetingDom där samtalen man fastnar i…Nanna Berlekom-lovelymeeting11och miljön fyllde mig verkligen med så mycket energi och glädje inombords.Nanna van Berlekom-lovelylife12       Dagen avslutades med en lunch i Göteborg tillsammans med Mari Strenghielm och Anna Malmberg. 

På vägen hem i bilen kunde jag konstatera att jag pratat alldeles för lite med Lina – en lång blondin och Hanna Skoog så nästa gång vill jag prata resor och lite Kalabalik och massa annat förstås.Och så hoppas jag att Malin – Mvh Borstahusen kommer då.

Varmaste tack till Mia, Mikaela och Tylösands hotell för att ni fixat så himla fint för oss.

<3

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 4 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. mikkis mikkis says:

    Åh vad fint och bra skrivet! Så kul att få träffa dig! Hoppas vi ses snart igen! Massa kramar!

  2. Karin says:

    älskar den blommiga klänningen så mycket. hur vacker som helst!

  3. annamalmberg annamalmberg says:

    Så glad att vi träffades! <3

  4. Vilket härligt inlägg! Så fint att ses. Hoppas vi gör det snart igen. Kram