Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 4 och 6 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Fredag bland blommor och ord.

Nanna van Berlekom-fridayJag tog en paus och åkte till stan för att inhandla helgblommor och vin. På Gina tricot hittade jag byxorna jag letat efter länge. Perfekt vida, perfekt längd och fantastiskt mjuka och sköna. Ranunkel i ljuvlig aprikosorange och julrosor från Bunches blev det idag och ingen fredag utan lakrits.Nanna van Berlekom-friday-2 Denna fredag har jag varit begraven i ord. Jag och ord har något intimt förbundet med varandra, jag älskar ord, kan verkligen bli hög på dem lika mycket som avsaknaden gör mig alldeles tom. Jag har alltid ägnat mig åt att samla på inspirerande fragment, gjort understrykningar, antecknat sådant som passerat mitt medvetande, dag som natt. Och just nu gör jag ett jobb som bygger på just ord. Så himla roligt och ganska pirrigt, ärligt talat.Nanna van Berlekom-friday-3Nu dricker jag ett glas vin och har gjort en mindre bukett för att ta med till en väldigt fin person som jag ska spendera fredagkvällen med alldeles snart.

Hoppas din fredag och helg blir som du önskar <3

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 4 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Elin says:

  Åh va fint, allting. Det märks alltid i dina texter att du och ord liksom hör ihop. ?

  Tack för byxtipset! Ska jag införskaffa också, blir perfekta att ha sen när bebisen lämnat magen tänker jag ? var har du hittat linnet, eller klänningen? Ser fantastiskt ut det/den med ?

 2. Tina says:

  Ord. Jag älskar dina ord lika mycket som jag älskar mina egna. Kan man göra det och säga det högt…?

  Ja jag tror det 😉

  kram

  • sa-fint-jag-vill sa-fint-jag-vill says:

   åh ja det kan man absolut kära Tina <3 åh vad jag längtar efter att träffa dig och sätta ord på allt. Kram!