LOVELY LIFE LATELY

blanca-square

Vi tänkte ta en sväng runt hos Lovely Life:s bloggare och se vad som hänt på sista tiden. Först ut är Amelia Widell som i dagarna lanserat sin soffkollektion som hon säljer via sin shop MELIMELI. Vi älskar sofforna!20150918-MX8A4871-1200Mokkasin-Sofia kör matkollektiv i höst och bjuder på härliga recept och ursnygga tavelväggar.shoppakliamtsmartbluefall15Stylisten Mia Anderberg leder oss genom tio steg till en klimatsmart höstgarderob. tuvalisa_Kristin_-lagerqvist-4600Krickelin-Kristin är ute och reser i Asien, men vi längtar tills hon kommer hem igen och visar oss mer av familjens nya underbara hus!strenghielm_mougins.3Stylisten Mari Strenghielm flyger och far som bara den, och var nyligen i Frankrike där hon tog den här magiska bilden. Läs mer om hennes spännande bokprojekt om människor som följer sina drömmar här.Processed with VSCOcam with hb1 presetVill vi inte alla bo i ett tegelhus ett stenkast från havet med en sån här snygg uteplats!? Mvh Borstahusen-Malin lever i drömmen med sin stora härliga familj.  johannabradford_juice_31okt1Tant Johanna bjuder på sitt bästa recept för att hålla höstförkylningarna borta!TML5946Tuva Minna Linn låter oss kika in och berättar om sig själv.seventeendoorsbedroom2Seventeendoors-Ulrika målar om och skriver om sina våndor i söndagskrönikan.nya-kiosken3Så fint jag vill-Nanna målar grönt i Le Kiosk som har öppnat igen.

Processed with VSCOcam with a6 presetGoda höstdesserter bjuder Babes in Boyland på.hotellx2_Kristin_-lagerqvist-5173Vi på redaktionen, det vill säga JohannaAmeliaKristin och Ulrika, sågs nyligen på härliga hotell Pigalle i Göteborg för konferens och konstaterade att vi är så himla stolta över hela det kreativa gänget som bloggar här hos Lovely Life!

5 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar

NCC Boende + Fogia = visningslägenhet som inspirerar

IMG_8871

Brf Orangeriet är sista etappen i NCC Boendes populära bostadsrätter i Beckombergas parkmiljö. I visningslägenheten inspireras du av inredningen som går i fransk bistrostil.

IMG_8854IMG_8863NCC Boende kontaktade Lovely Life:s Amelia Widell och frågade om hon kunde fota i deras visningslägenhet.

“Jag blev glatt överraskad av hur mycket tanke det ligger bakom när NCC Boende inreder och det breda urvalet av både kakel och golv. Det marockanska kaklet i badrummet är helt fantastiskt” säger Amelia.IMG_8873IMG_8874

Dessutom passade Amelia på att ställa några frågor till de involverade i projektet:

Vad har ni inspirerats av när ni valt den fasta inredningen?
Vi ville skapa en känsla av modern fransk bistro; vi ville göda drömmarna om ett bohemiskt Paris. Den mörkgrå fogen mot det vita kaklet i förband valdes för att understryka känslan av café/restaurang. Det breda mörka plankgolvet ger det råa och enkla. Rostfria vitvaror och bänkskivan är några andra byggstenar i stilen. Marockanskt klinker i badrummet och kaklet på väggarna i förband knyter ihop säcken och binder stilen, säger Maria Carlsson, inredningskoordinator på NCC Boende.IMG_8880

Fogia med sitt breda sortiment fick möjlighet att inreda visningslägenheten inför försäljningen av Brf Orangeriet. Varför föll valet på er?

Vi på Fogia producerar möbler som ska kunna leva och älskas länge, både vad gäller kvalitet och design. Det samspelar mycket väl med NCC:s värderingar. Det handgjorda och det unika uttrycket tar allt större plats i våra hem och bidrar till att skapa en personlig inredning. En stark medvetenhet om att det lönar sig att investera i äkta naturliga material och gediget hantverk, säger Ann-Marie Broms, inredare på Fogia.

IMG_8849IMG_8840

Hur tänkte ni kring inredningen?

I visningslägenheten visas ett modernt boende med öppen, luftig planlösning med stora ljusinsläpp. Här blev Fogias handgjorda möbler i naturliga hållbara material ett självklart val. Soffan Tiki, förvaringsmöbeln Bowl, skåpet Boss och bordet Area är några av de möbler vi valt ut till visningslägenheten, säger Ann-Marie.NCC_Orangeriet_VT_GreenHouse_webb_1024x683Orangeriet_P3_VT_Webb_1024x683

Hur kom ni på att ni skulle bygga ett uterum i form av ett orangeri?

För oss på NCC Boende är det viktigt att de som flyttar in i våra bostäder trivs lika bra utanför bostaden som i den. Ett sätt att göra det på är genom att skapa det extra vardagsrummet där det är enkelt och trevligt att umgås. Vår förhoppning är att orangeriet kommer fyllas med folk för både kräftskivor och styrelsemöten och att det fantastiska orangeriet blir en plats för att förlänga sommaren och ta en kaffe ända in på senhösten, säger Malin Niva Örbrink, marknadsansvarig NCC Boende.

Vill du ha möjlighet att bo här? Anmäl ditt intresse på ncc.se/orangeriet och få information om nästa säljstart.

I samarbete med NCC Boende

7 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Amelias Städskåp

diskmedelAmelia har varit hemma hos sig själv, Ann Söderlund och Farzad Farzaneh och gjort om deras städskåp och andra ytor där man förvarar städprylar! Ann fick hjälp med att styra upp och göra fint i städskåpet, Farzad fick en ny smart tvättupphängning och Amelias diskbänksskåp fick en ny modern touch!

Fler städtips hittar du hos Hemfrid och missa inte deras fina ekologiska svensktillverkade städprodukter!

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Page 1 of 912345...Last »