Välkommen Anna Malmberg!

Vi har en ny vän här på Lovely Life! Inspirerande fotografen och bloggaren Anna Malmberg med bloggen Northern Delight har lämnat Elle Decoration och flyttat hem till oss. Hurra och hjärtligt välkommen Anna!

 Header-Anna-Malmberg

_MG_5135

Här kan du läsa Annas blogg och här kan du kolla på Annas portfolie som fotograf.

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Välkommen Hanna Skoog!

Vi har fått tillökning här på Lovely Life! Vi välkomnar Hanna SkoogHanna jobbar som AD och fotograf och älskar att resa. Så att hänga med Hanna är inspirerande och du vill sätta dig på första bästa plan till en spännande plats.

hannaskog.newblog.210116

Nästa vecka åker Hanna till Berlin och snart bär det av till Rio. Så vi tänker i alla fall hänga med och njuta och drömma.

Hjärtligt och varmt välkommen hit Hanna!

0 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Nya tider

hotellx2_Kristin_-lagerqvist-5173-1024x683

Det händer grejer här på Lovely Life. Vi har förstått att många undrar vad som är på G på Lovely Life och nu kan vi äntligen berätta. Det är dags för oss att lämna över stafettpinnen till några av våra favorittjejer här på Lovely Life. Redan före jul kommer Mia Anderberg, Mari Strenghielm, Sofia Vusir JanssonNathalie Myrberg och Matilda Hildingsson att ta över redaktionen. Roligt och spännande tycker vi!

Vi fyra som varit drivande, JohannaAmeliaUlrika och Kristin, kommer att gå vidare på varsitt håll. Amelia har ju redan flyttat till Metro Mode Home; kika på hennes nya blogg här. Vart vi andra hamnar kommer ni snart få veta. Vi hoppas naturligtvis att ni vill följa med på våra nya äventyr. Vi tror det här kommer bli toppen. Och vi önskar Mia och Mari, SofiaNathalie, och Matilda varmt lycka till!

10 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Page 1 of 1012345...10...Last »