Gör ett Bra Val

När jag var och hälsade på i Åhléns Bra Val-lägenhet förra veckan så slog det mig att även fast jag försöker köpa det mesta ekologiskt och kravmärkt när jag handlar mat så har jag helt missat det tänket när det gäller hudvård! Jag har helt enkelt ingen koll på det området men nu ska det bli ändring på det! Med hjälp av BRA VAL  så kan man få hjälp att hitta produkter som är snälla mot miljön, dig själv och människorna som jobbar med att framställa dom! Leta efter Bra Val-etiketten eller så tar du hjälp av en Bra Val-ambassadör som finns på alla Åhléns varuhus!

IMG_0612

Alla produkter på bilden ingår i BRA Val och du hittar dom här! 

0 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Ny blogg – Strawberry Dreams

bild-57

Vi är himla glada över vårt senaste tillskott här på Lovely Life. Nämligen bloggen Strawberry Dreams, här kommer en snabb intervju med Sofia som driver bloggen och vill ni veta ännu mer är det bara att kika in på hennes blogg. Den hittar ni här!

Vi börjar med basinfon, namn, ålder och familj?
Sofia och nyligen 34 fyllda. Maken, alias mannen i mitt liv, samt kidsen Ruth (4 år) och Harry (1 år) är min underbara familj. Föräldrar och syskon har jag på Västkusten.

Berätta om hur du bor?
Villan jag har valt att kalla för villa drömhus är en röd trävilla som byggdes i början på 1900-talet. Vinklar och vrår, knarrande golv och sneda väggar, helt enkelt 270 kvadratmeter sekelskiftescharm.

Men, var bor du då?
På ön brukar jag säga. Och ön i detta fall är Lidingö. Som en liten småstad men med Stockholms city enbart ett par stenkast bort. Här finner jag lugnet men har ändå närhet till stadsliv när andan faller på.

Och din inredningsstil, hur skulle du beskriva den?
Vitt, vitt och vitt. Och så lite grått, svart, blått och smutsrosa på det. En smula less is more i nordisk tappning. Satsar hellre på desingklassiker än slit-och-släng-möbler. Blandar gärna upp med antikviteter och loppisfynd.

Fast helt ärligt, börjar vi inte bli lite trötta på allt det vita?
Visst är det kul med färg, om man får räkna in grått och svart? Helt ärligt, färgklickar är alltid trevligt men en ljus och fräsch grund kommer vi alltid att se här hemma.

Har ni något renoveringsprojekt på gång?
Ja faktiskt. I detta nu håller vi på att fixa iordning biblioteket/kontoret samt lilla hallen vid entrén. Sedan ser jag med förväntan fram emot den stora trädgårdsrenoveringen till våren.

Vad bloggar du om här på Strawberry Dreams?
Lite av varje. Mitt liv och livsstil helt enkelt. En hel del inredning såklart. Men också om livet med två småttingar. En smula mode och skönhet. Ett uns av träning samt något recept här och där.

Stämmer det verkligen att du är en hemmafru?
Nja, det är kanske en sanning med modifikation. Deltidshemmafru skulle vi kunna säga. Vi i vår familj tror på att spendera så mycket tid som möjligt med våra barn, därför prioriterar jag att vara hemma i den mån det är möjligt under de här småbarnsåren. För tiden går fort och snart är de tonåringar. Barnen kommer alltid att vara mitt prio 1 och något vi värdesätter som familj är tid, tid tillsammans. Men, lite småprojekt här och där har jag ändå igång, som den här bloggen till exempel.

Sist men inte minst, vad gör du i helgen?
Äter långfrukost, plockar in trädgårdsmöblerna, kollar på frost, öppnar upp en god flaska vin, lagar goda middagar, drömmer om en Nikon D810 och går på barngymnastik.

Varmt välkommen hit Sofia!

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Ny blogg – Seventeendoors

Desktop49

Vi är så himla glada över att få presentera en ny blogg här hos oss på Lovely Life. Ulrika som driver Seventeendoors har nämligen flyttat hit. Missa inte att kika in hos henne här!

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Page 1 of 712345...Last »