Recycle Week på HM med M.I.A

cq5dam.web_.1496.997

Man har kunnat göra det ett tag redan. Lämna in sina gamla textiler till din närmsta H&M butik. Nu kör H&M en Recycle Week tillsammans med coolaste artisten M.I.A.

Att återvinna en endaste t-shirt kan spara 2 100 liter vatten. H&M jobbar inte bara för konsumtion utan också för att få ett slutet kretslopp av textilier.

HM säger:

“Att ständigt följa de senaste trenderna kan ha en negativ inverkan på miljön. Vi som älskar mode vill göra allt vi kan för att stoppa den utvecklingen. Sedan 2013 har vi samlat in uttjänta textilier i vår butiker över hela världen. Med World Recycle Week vill vi visa att det finns ett sätt att skapa en bättre framtid inom mode.”

Bra talat H&M, och rakt i linje med  Lovely Lifes Four Fit Challenge vecka.

Här hittar ni snyggaste videon med M.I A.

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

En lovely Kick off

IMG_4802

Nu har vi kickat off! Två dagar på underbara Hotel Tylösand har vi haft med inspiration, snack, spa, skratt och glädjen över att äntligen träffas alla. Den enda som tyvärr inte kunde vara med var Malin Wikerberg alias MVHBorstahusen.

Så här söta är vi i verkligheten. Lite svårt att fånga oss alla. Saknas på bild gör Marina, The Beauty Edit, som var och testade en behandling när bilden togs, mer om det från henne, och Malin.

Här kommer lite behind the scenes från vår kick off.

IMG_4702 IMG_4718 IMG_4693

Det är alltså Mia och Mikaela som tar över rodret för Lovely Life efter Johanna och Amelia. Vi har haft workshop, pratat om vad vi är bäst på, vad vi ska bli bättre på, våra visioner och vem ni läsare är och vad ni vill se. Berätta gärna för oss. Vi vill veta allt!

IMG_4787IMG_4788IMG_4754

Vi har vår vana trogen fotograferat allt vi ser. Vi har varit på Hotel Tylösands fantastiska spa, håll utkik för mer bilder därifrån från våra bloggare.

IMG_4759IMG_4771

Njutit av underbar mat och tänk vad mycket man kan lära sig om varandra när man träffas på riktigt.

IMG_4731

Sen sov vi gott.

Sofia, Nanna, Marina, Lina, Mari, Nathalie, Matilda, Anna, Malin, Hanna och alla ni läsare där ute, tusen miljoner tack för att ni är Lovely med oss!

Extra stort tack till vår praktikant Frida som pysslat med goodiebags, lyssnat, antecknat och fotograferat.

Gå gärna in på alla våra bloggares sidor för att se fantastiska bilder från våra dagar.

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar

Välkommen The Beauty Edit!

I dag välkomnar vi Marina Andersson, som driver skönhetsbloggen The Beauty Edit.

Marina jobbar som make up artist för magasin som Elle, Bon, Vogue och Eurowoman när hon inte gör reklamjobb, jobbresor över hela världen eller är med sin familj i Helsingborg, dit hon flyttade från N.Y. Marina kommer att skriva om de senaste trenderna inom skönhet, make up, hår, spa, välmående för kropp och själ.

Vi är så glada att Marina har gått med här. Hurra Hurra! Hjärtligt välkommen!

Här hittar du The Beauty Edit.

MARINA+YSL

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Page 1 of 1112345...10...Last »