Ny blogg – Tuva Minna Linn

tuva_minna_linn_blogg_header

Tuva Minna Linn är ny bloggare här på Lovely Life och det är vi så väldigt glada över. Hennes blogg hittar ni här!

0 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Johannas gröna

johannasgrona1 johannasgrona2johannasgrona3

 Johanna får dagligen mail och kommentarer från läsare som undrar vad det är för fin grön färg som de har målat sitt sovrum i så här kommer svaret en gång för alla. Kulörkoden är S 3005-G20Y, färgen Johanna har målat med kommer från Jotun men kulören kan självklart blandas till hos valfri återförsäljare.

En skön grön fredag önskar vi er alla!

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer

Weekly wishlist

lovelylife

Nu är det vår och det firas med väldens godaste rosévin och en massa rosa önskningar.

Tröja från Hope / Perfect Day Rosé / En mix av vallmo, nejlikor och rosor / BallRoom lampa / Boken It av Alexa Chung Sänglinne i färgen blush pink från Merci

4 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar

Välkommen till nya Lovely Life

Lovely Life

Äntligen är vi här! På nya Lovely Life. Som ni säkert redan ser har vi uppdaterat sajten och vi hoppas så innerligt att ni alla ska gilla det. Förutom nytt utseende har vi tre nya bloggare som ni måste kika in på, nämligen Babes in BoylandSå fint jag vill och Chez Wood. Idag är vi så förbaskat stolta över att ha samlat så många inspirerande och begåvade kvinnor på ett och samma ställe. Kollaget ovan är en bild från varje blogg. Tillsammans skapar vi Lovely Life. Hoppas att ni gillar!

5 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer

Världens största familj

Det är precis vad vi är allihop. En enda stor familj.

Armbandet i kampanjen ”Världens största familj” stödjer SOS Barnbyars projekt för familjestärkande program som ger fler barn möjligheten att växa upp i en trygg familjemiljö. Inte ett enda barn ska behöva vara ensamt. Läs gärna mer om SOS Barnbyars projekt på sos-barnbyar.se. Självklart är vi på Lovely Life med och stödjer detta projekt och hoppas verkligen att även du vill vara med. Armbandet säljs för 49 kr på Apoteket, Hemtex, Akademibokhandeln, Specsavers, Preem och litekalabalik.se.

Designen på 2013 års armband handlar om att symbolisera stärkta familjeband. Ett barn och en förälder, en liten pärla och en stor. I många olika färgkombinationer med en sammanhållande tråd i SOS Barnbyars orange färg.

Armbandet är designat och framtaget helt pro bono av Lite Kalabalik.

Tack för ditt stöd! Varma hälsningar från oss här på Lovely Life.

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Page 1 of 3123