NY BLOGG – STRENGHIELM

Nyblogg_Strenghielm

Hej Mari! Kul att du ska börja blogga här på Lovely Life. Hur känns det?

Massor av pirr i magen! Det är så himla kul och smickrande att min blogg ska få bo ihop med alla dessa talangfulla och inspirerande bloggar. Jag älskar Lovely Life och allt vad det står för. Det känns helrätt.

Berätta lite om dig själv.

Ingen dag är den andra lik. Jag frilansar som inredningsstylist och gör hemma-hos-reportage för både svenska och utländska inredningsmagasin. Jag jobbar även som grafisk formgivare och frilansar då på byråer inne i Stockholm, samtidigt som jag har egna projekt. Just nu har jag två böcker på gång, varav den ena både stylar och formger jag, ett riktigt drömprojekt! Jag bloggar och instagrammar dessutom flitigt. Resa är en stor passion och jag har bott i många länder och på många adresser i mitt liv. Här hemma renoverar jag, inreder, målar och gör om jämt.

Hur bor du?

Jag bor i ett hus från 1884 på Dalarö i Stockholms södra skärgård tillsammans med min man Christian, våra barn Juno och Dante, vår afrikanska lejonhund Valle och våra katter Fritjof och Carmencita.

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

Jag mår bra av att bo i naturfärger och material. Jag köper hellre en antik trämöbel som jag målar och renoverar än köper helt nytt gjort av spånskivor. Vintage älskar jag!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?

Ni kommer att få följa min vardag som stylist och formgivare; lite “behind the scenes” för de som är nyfikna. Jag kommer även att visa renoverings- och byggprojekt som jag och min man har här hemma. Sen är ni välkomna att kika in i vårt familjeliv med småbarn och en massa djur i skärgården med allt vad det innebär.

Klicka in här så kommer ni till Maris blogg!

4 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar

REDAKTIONSMÖTE

_MG_3672

Häromveckan var vi ett gäng glada och kreativa bloggare som möttes upp i Göteborg för ett redaktionsmöte. Ja, ni har säkert redan noterat att Kristin Lagerqvist och Ulrika Randel har börjat samarbeta med oss här på Lovely Life.

Vi har pratat om hur vi kan utveckla sidan och eftersom Amelia är baserad i Stockholm och Johanna i Göteborg har vi beslutat oss för att utöka redaktionen. Stockholmsredaktionen kommer alltså i fortsättningen att bestå av Amelia och Ulrika, medan Johanna och Kristin kommer att täcka västkustsidan.

_MG_3734

_MG_3774

_MG_3693Ett typiskt redaktionsmöte här hos oss.

_MG_3677

_MG_3719_MG_3715

_MG_3763

Nu känner vi oss redo att utveckla den redaktionella sidan ytterligare. Mötet i Göteborg var otroligt inspirerande och som ni säkert redan märkt har vi nu skruvat upp tempot på publiceringarna de senaste veckorna, och vi har mer på gång! Fler ”hemma hos-reportage”, likaså City Guides, inspirationsreportage och porträtteringar av intressanta individer. Givetvis är väldigt glada över denna utveckling.

_MG_3691

_MG_3732

_MG_3799

I skrivande stund har vi runt 450 000 unika besökare i månaden på siten och den ökar stadigt. Vi är också otroligt stolta och glada över att ha så många fina och kreativa bloggare hos oss.

_MG_3805

_MG_3880

_MG_3893

_MG_3904

_MG_3877

_MG_3857Självklart är vi också nyfikna på vad ni läsare vill se mer av här på den redaktionella delen av Lovely Life? Lämna gärna era tankar och önskemål i kommentarsfältet så tar vi med oss dessa!

_MG_3828

_MG_3833Nu är vi definitivt redo att ta Sveriges bästa Lifestyle site till nya höjder. Nu kör vi!

Foto: Alice Johnsson

8 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 9 Kommentarer

Gör ett Bra Val

När jag var och hälsade på i Åhléns Bra Val-lägenhet förra veckan så slog det mig att även fast jag försöker köpa det mesta ekologiskt och kravmärkt när jag handlar mat så har jag helt missat det tänket när det gäller hudvård! Jag har helt enkelt ingen koll på det området men nu ska det bli ändring på det! Med hjälp av BRA VAL  så kan man få hjälp att hitta produkter som är snälla mot miljön, dig själv och människorna som jobbar med att framställa dom! Leta efter Bra Val-etiketten eller så tar du hjälp av en Bra Val-ambassadör som finns på alla Åhléns varuhus!

IMG_0612

Alla produkter på bilden ingår i BRA Val och du hittar dom här! 

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Page 1 of 712345...Last »