Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För 1,5 år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad.

Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. Tillsammans med min man driver jag även Studio Plåthuset, en gemensam kreativ plattform med atélje och pop up butik. Under samma tak kombinerar vi alla våra intressen: design, konst och vintage.

I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, vårt hem, arbete och annat som inspirerar oss.

Välkommen!

Kontakt: info@studioplathuset.com

Lovely Life på Siggesta Gård

Idag och imorgon befinner sig mina blogg-kollegor från Lovely Life på Siggesta gård på Värmdö för en kreativ workshop. Jag önskar så att jag var där, men kunde tyvärr inte den här gången. De ska gå djupare in på temat blogg och sen binda kransar med NikaSkillad Florals. Jag följer dem med glädje på avstånd, tur att det finns Instagram stories!
Jag har varit på Siggesta Gård några gånger när jag bodde i Stockholm. Det är precis som det låter, en mysig gård på landet med hotell och restaurang. Runt gården ligger gröna hagar och där finns också djur att titta på, en skogshinderbana, joggingspår och utegym. Alla bilderna i det här inlägget har jag lånat av Volang Linda som driver Lovely Life tillsammans med Mia Anderberg. Vill du se Lindas inlägg i sin helhet från Siggesta när hon var där på bokrelease så klicka dig in här.

Följ gänget på Instagram och stories nu vettja!

Följ mig på Bloglovin och Instagram

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Linda skriver:

    Vi saknar dig!

  2. skilladflorals skriver:

    Så synd att du inte kunde komma!