Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

THE SHOP OF THE NEW

The Shop Of The New 1 Jag älskar ju Köpenhavns Möbelsnedkeri och har skrivit om dem flera gånger tidigare. Mitt drömkök kommer definitivt därifrån. Nu såg jag att de ligger bakom en ny butik på Strandvejen i Hellerup, strax norr om Köpenhamn, The Shop Of The New. Ser helt ljuvligt ut, tycker jag! The Shop Of The New 3The Shop Of The New 2The Shop Of The New 4The Shop Of The New 6 Dessutom har de en webshop, men varning, man vill ha allt! Jag kan t.o.m. tänka mig en skateboard i trä. Så fin! cph2cph

Det var det bästa Köpenhamnstipset jag hittat på länge. Ni kan läsa mer här.

Nu går jag in på dag tre av min cleanse, och imorgon är det över. Poängen med en cleanse är väl att det ska vara en nystart, men allvarligt talat, imorgon blir det nog både kaffe och en skvätt vin. Cleanse är nog inte för mig. Trevlig helg, och njut av mat och dryck till fredagsmyset!

 

Foto: Line Klein via Bo Bedre

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..