Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

ONE REPORT – ONE APT – THREE STYLISTS

E-2

Nu har jag lite dåligt samvete eftersom jag lovade en rapport från Fastighetsbyråns presentation av lägenheten på Linnégatan. Jag har dessutom fått frågor om rapporten. Tyvärr fick jag förhinder, i sista minuten, och missade det hela. Men, nu kan ni läsa rapporten här

Dessutom berättar Hans Blomquist, Tina Hellberg och Mikael Beckman hur de tänkt kring sin styling och målgrupp (Klicka på respektive stylist). De bjuder också på detaljerade listor över vad de använt i sin styling. Tips! Så jag hoppas ni inte blir besvikna, trots allt.

Foto: Marcus Lawett

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. […] Boråstapeter, concondedecoration.com, seventeendoors.com, fraise-basilic.com, decordots.com, janerosen.se, […]