Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

THE PERFECT X-MAS

petrabindel-interiors-3b73dbd4_w2880

Bilderna stylade av Lo Bjurulf och plåtade av Petra Bindel för Åhléns är helt i min smak. En jul i blå toner har jag tänkt mig här hos mig också. lobjurulf-interiors-e33b974e_w2880petrabindel-interiors-1cf381a0_w2880

I år kommer min jul att bli en aning alternativ. Planen är att njuta som tusan av december med bak med barnen, adventskonserter i kyrkan och mysiga julmarknader. För att sedan koppla av, och bort, julen helt under de röda dagarna… Det känns som en perfekt plan. Ja, mer om det i december. Vi kör igång redan på lördag med julbaket då vi har bjudit hem två stiliga bröder som ska baka med mina tjejer.

Styling: Lo Bjurulf Foto: Petra Bindel

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Eva Salomonsson says:

    Så himla fint! Min jul kommer också bli blå?