Strenghielm header
RSS Arkiv Kategorier

Imorse

strenghielm_fridaymorning.2 strenghielm_fridaymorning.1 strenghielm_fridaymorning.4 strenghielm_fridaymorning.3Imorse vaknade jag av barnlängt och kramade om Juno lite extra i sängen. Hon kommer alltid instruttandes mitt i natten och vill sova tätt, tätt. Det var så vacker dimma ute så jag var tvungen att dokumentera utsikten från Dantes rum, har ju ett antal bilder med vår grannes hus på med det är ju så fint och älskar den enorma skärgårdstallen vi har mellan våra hus. Idag har jag mest mailat och planerat och bokat datum för kommande jobb men jag längtar efter att få jobba, nästa vecka har jag lovat mig själv datortid hela veckan, ska bli så skönt att leverera lite grejer. I helgen måste kontoret bli klart och så måste jag sälja lite möbler på Blocket, kanske jag lägger ut dem på bloggen också så får ni första tjing. Nu är snart C på ingång och då ska det grillas hamburgare, till det kör vi pecorino, bacon, saltgurka och istället för pompa blir det gucca och tacochips. Sen somnar jag nog framför tv:n till någon dålig skräckis efter en intensiv, härlig men samtidigt himla krävande vecka socialt. Önskar er en finfin fredag!

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Dry Studios

strenghielm_drystudios.1 strenghielm_drystudios.5 strenghielm_drystudios.6 strenghielm_drystudios.8 strenghielm_drystudios.9 strenghielm_drystudios.4 strenghielm_drystudios.3Är det pressvecka så är det så igår kväll mötte jag upp Ulrika igen för att gå på lite visningar och mingel. Vi började med att kika in hos DRY Studios och deras utställning av superfina väskor från Annlouise Landelius och skor från Reschia. Kolla dragkedjan, finaste jag sett! Jag har tidigare frilansat hos DRY men inte varit där sedan de utökat sina lokaler och börjat designa kläder, DRY costume  så det var kul att se. Sen var det var faktiskt lite pirrigt men framför allt jätteskoj att träffa alla igen. Kändes väldigt fint och familjärt. Lite extra konstigt var det ju att träffa Emma Aspelin där också, hon jobbar en del med dem och det har också hänt efter att jag slutade där. Petra från Petitie Fleur hade dekorerat ett litet rum ut mot gården med allsköns växter och blombuketter, himla fint. Sen drog vi vidare till Kungsträdgården för nästa event, men mer om det senare. Fin fredag så länge!

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Världens längsta dag

strenghielm_formex_autumn16.8strenghielm_formex_autumn16.13 strenghielm_formex_autumn16.11 strenghielm_formex_autumn16.10 strenghielm_formex_autumn16.5 strenghielm_formex_autumn16.6 strenghielm_formex_autumn16.12 strenghielm_formex_autumn16.7 strenghielm_formex_autumn16.14 strenghielm_formex_autumn16.16 strenghielm_formex_autumn16.18Ja, så kändes det faktiskt. Den började med en minst sagt kaosartad morgon och sen iväg till Formex som för min del faktiskt inte handlar om att matas med de senaste trenderna eller inspireras av de vackert dekorerade montrarna utan för mig är det som ett enda stort jobbmöte. Jag hade möten med flera potentiella kunder och så träffade jag befintliga kunder, kollegor, samarbetspartners, vänner och bekanta. Jag hängde, som vanligt, mycket med Lina och vi träffade många gemensamma bekantskaper, planerade in lite datum med kunder, morsade på lite nya bekantskaper osv. Vi blev båda kära i den vackraste gröna stolen i Matteus monter, å vad jag ville sno med mig den. Lina testade komforten och den var ju finfin. Sen blev det lite jobbmöten och efter det lunchade jag med lovely kollegorna Mia, Nathalie, Matilda och Linda. Linda hade jag inte träffat tidigare så det var skoj. Vi pratade mycket om samarbeten och framtidsplaner, blir en spännande höst är väl det jag kan säga än så länge. Det var också kul att äntligen få träffa min före detta kollega Kristin och få bläddra i boken “Strömma – What´s your story” med hennes fantastiskt vackra bilder. Jag kommer nog köpa på mig ett gäng böcker till jul! Var även himla trevligt att äntligen få träffa Helena Strauss som gör så vansinnigt fint jobb för Tell me more, lite av en idol faktiskt (tillsammans med Marie Delice). Efter Formex drog jag snabbt hem, morsade på djur och C som jobbade hemifrån och sen satte jag mig på bussen in till stan för nästa mingel-maraton. Jag mötte upp Ulrika på Nosh and Chow för lite mingel med Iittala. Vi blev serverade Bellini i väldigt fina glas, tom isbitarna var skitsnygga. Vi mötte upp Annie (som tog bilderna på oss, tack) och sen knallade vi bort till Haymarket och prisutdelningen av Formex Nova. På grund av det mest stressiga augusti någonsin så hade jag pinsamt nog inte sätta mig in i vilka som var nominerade men den som vann var iallafall Nick Ross, grattis! När vi var på väg hem så fick vi sällskap av rara Helena Lyth och det var ju så trevligt så vi hoppade in för en liten avskedsdrink på Urban Deli. Kolla hennes väska, hur rolig? Och så härligt att blanda pikadoll-väska med sockersöt pippigul klänning. Som sagt, världens längsta dag och idag är jag både dränerad och fylld av energi på samma gång. Men snart ska det svidas om igen och kuskas in till stan på buss och tåg men mer om det imorgon. Nu jobba!

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer

Film- och fotodag ute på ön

strenghielm_islandshoot.4 strenghielm_islandshoot.8 strenghielm_islandshoot.3 strenghielm_islandshoot.1 strenghielm_islandshoot.2 strenghielm_islandshoot.7 strenghielm_islandshoot.6 strenghielm_islandshoot.5Idag har jag, Anna Malmberg och Björn från Koba susat omkring ute på Dalarö och både plåtat och filmat för Sandberg Wallpaper. Jag ska hjälpa dem med kollektionsbilder till våren men vi behöver lite miljöbilder redan nu eftersom plåtningen är i mörka och väldigt mycket icke-gröna november. Vilken härligt sommardag det blev och nu är jag lättad som tusan, ett par dagar till så hade nog löven börjat gulna! Nu ska jag hämta barn och sen måste jag preppa inför morgondagen race med Formex på dagen och Formex Nova på kvällen. Och lite hundpromenad och dagishämtning däremellan.

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Bilder för True Blue

trueblue_web.2.low trueblue_web.8.low trueblue_web.3.low trueblue_web.4.low trueblue_web.11.low trueblue_web.12.low trueblue_web.5.lowTänkte bara visa lite vad jag jobbade med i somras, lite så där i smyg på semestern. Jag har gjort bilder till Helena och hennes vansinnigt fina produkter från True Blue. Bilderna ska jag använda då jag hjälper henne med en ny och fin hemsida, förhoppningsvis hinner jag börja jobba med den väldans snart. Men här är lite bilder så länge. Nu kommer snart Anna Malmberg och filmare Björn Wahlström hit för att jobba med mig för Sandberg Wallpaper, ni anar inte hur glad jag är över blå himmel och sol just idag! Lite behind the scenes hoppas jag kunna visa er snart. Ha en fin dag!

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Page 1 of 14312345...102030...Last »