Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Sommarregn

Semesterns första regn kom idag, men det var bara mysigt. Vi ska måla om vårat hus nästa vecka och passar då på att byta fönsterfoder, midja, balkongräcke osv så det blev lång inspirationspromenad på Dalarö idag. Har plåtat och diskuterat och fnulat så nu måste vi bara fixa virke och göra mallar till hantverkarna. Jag längtar så… Jag har tagit en massa bilder på huset nu innan som jag visar sen när jag samtidigt kan visa förändringen. Bordet på bilden har vi fått från en granne som skulle slänga det på tippen. De hade haft det som köksbord men jag har nu gjort om det till utebord, har målat det vitt med ljusgrå rutor ovanpå. Vimpeln fixade jag till midsommarfesten men den har fått hänga kvar ute.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..