Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Iona Winery!

Välkommen till vingården Iona, här kunde inte ens min man värja sig längre utan började även han att fantisera om att bo i Sydafrika… Förutom att det var helt magiskt vackert så välkomnades vi av de mest bedårande hundar varav en var en Ridgeback. Och ja, redan där var han nogsåld tror jag eftersom vi började få en ganska rejäl hundabstinens. Sen visade det sig att ägaren även var Porsche-entusiast och ja, ni hajar? Problemet nu är ju bara att han vill ta över just den här fastigheten inklusive hundar, bilar och allt men jag är osäker på att det går att fixa. Ju. Men, som jag sagt förr, drömmar det är fina grejer det och jag kan gärna hänga med i drömmen om att bosätta mig här! Gott vin också, så klart.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..