Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Den årliga Äggjakten på Amerikaberget!

Så var påsken över för denna gång, lika mycket som jag älskar att pynta och fixa så älskar jag när en högtid är över för då ska allt väck, väck, väck. Ny fräsch kula liksom. Den här påsken har varit jättehärlig för att vi har umgåtts mycket med min familj och med våra vänner men också skitjobbig för jag har varit sjuk hela tiden. Imorgon avslutar jag min penicillin-kur men tror det blir en ny tur till akuten imorgon för det känns inte som att min öroninflammation är borta än, grrr. Nog om det. Bilderna är från vår årliga ägg-jakt på Amerikaberget på Dalarö. Så härligt att det återigen blev på en hejdundrande vårdag! Barnen var så söta och alla var jätteduktiga på att hitta äggen, som vanligt fanns det en skatt med påskägg i slutet av jakten. Och sedvanlig fika på filt i solen för oss alla när jakten var över. Anna aka Mini-Martha hade bakat en fantastisk mandelkaka. Idag har det varit sommarvärme här på ön, vi har röjt i huset på gården som vi snart ska bygga om till studio (och gästhus). Har lagt ut en massa möbler till försäljning och nästa helg kommer en container för allt junk och så ska vi börja organisera en loppis som vi ska ha framåt sommaren. Byggarna kommer om någon vecka så det är bråda tider för att hinna förbereda allt. Längtar så efter att ha ett eget kryp-in för mina plåtningar och att ha ett eget litet hus till våra gäster som de kan få ha för sig själva utan våra småbarn och djur som stör… Hoppas ni alla haft finfint påskfirande!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..