Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Rabarber

strenghielm_rabarber.1 strenghielm_rabarber.3 strenghielm_rabarber.2Jag älskar rabarberplantor, de är så vackra att se på från knopp till stort, vackert blad. Vårat hemmasnickrade trädgårdsbord är ganska så stort så jag brukar vilja ha någonting stort där som centerpiece för att det inte ska se så fjuttigt ut. Just nu blev det en rabarberplanta, jag gillar. Nu ska vi försöka få i ett par små barn i säng, inte helt lätt med denna värme och detta ljus!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Nanna says:

    Hej, jag undrar vart era stolar kommer ifrån?
    Vänliga hälsningar Nanna