Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Loppis prep!

strenghielm_fleamarket.12 strenghielm_fleamarket.1 strenghielm_fleamarket.2 strenghielm_fleamarket.11 strenghielm_fleamarket.10 strenghielm_fleamarket.3 strenghielm_fleamarket.6 strenghielm_fleamarket.5 strenghielm_fleamarket.7 strenghielm_fleamarket.8 strenghielm_fleamarket.9Varje år röjer och rensar vi i våran källare och förråd här hemma, en del åker till tippen och en del sparar vi till loppis. Vanligtvis har jag min loppis här hemma i trädgården men inte i år. Min kompis ska nämligen ha stor flyttloppis och då tänkte jag att jag joinar henne istället, hon bor på en gård där det finns gott om plats för både loppisbord och parkering. Nu har även hennes grannar joinat så vi blir hela 4 stycken som har loppis samtidigt, wihoo! Idag promenerade jag och barnen runt byn och satte upp lappar för loppisen, det var mysigt. Vi passade på att hoppa in på bageriet och köpte vaniljbullar och kanelbullar till lunchfikat. Loppisen är nu på fredag kl 11-14 och adressen är Sandemar 61 (vägen som går in mellan slottet och sandtaget) skyltar kommer att finnas på Dalarövägen. Nu ska vi riva ut garderoberna i Junos rum, som om vi inte hade nog att göra, why but why?

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. mia says:

    Vacker blogg! Men nu har du fått datumet fel på loppislappen, det är ju den 24:e på fredag. Lycka till iaf!