Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Besök av Lina med familj

strenghielm_linavisit.10Fotograf Lina Östling och jag ville kicka igång höstterminen och lägga upp en plan över vad vi vill göra, när, var och hur. Vi har, förutom höstens alla “Hemma hos”, ett roligt bokprojekt på gång och även lite andra roliga grejer. Mina ungar hade ledigt från dagis måndag och tisdag och Lina hade en sista semestervecka med hennes kids så vi passade på att köra en date allihop. När de kom igår så gick vi bort och badade här i närheten och sen gick vi hem och kickade igång grillen. Lina hade med sig en stor härlig sallad och jag fixade lite lax och annat smått och gott till det. Trots att vi satt ute i trädgården och åt kunde vi knappt höra vad vi sade till varandra för det var ett sånt kackel på ungarna, men vad härligt ändå att de fann varandra direkt! Det var inte förrän vid tio-tiden vi kunde sätta och i biblioteket i lugn och ro med ett glas vin och snacka jobb, ok, det gick inte så bra det heller vi satt mest och skvallrade om vad som hänt sedan sist. Vi har ju lärt känna varandra ganska väl nu efter alla långa resor tillsammans så man börjar ha koll på varandras familj och vänner… Idag tog vi en långpromenad till Dalarö Lanthandel och lunchade och så tog vi en liten omväg hem via Torsvägen så jag fick visa några fina hus som Lina inte sett tidigare. Härliga dagar och finfin avslutning på sommarlovet för barnen, vi har verkligen gjort en massa skoj och träffat så härliga människor den här sommaren. Känner mig inspirerad till max inför hösten!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..