Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Så in i bängen roligt

strenghielm_christmasshoot.2 strenghielm_christmasshoot.6 strenghielm_christmasshoot.8 strenghielm_christmasshoot.5 strenghielm_christmasshoot.3 strenghielm_christmasshoot.4Ja, precis så var det. Så in i bängen. Huset fullt av de finaste prylarna och kläderna från bland annat Oisoioi, Vintage by Fé, keramikern Paula Lundberg, smyckesdesignern Helena Sandström osv, en superproffsig fotograf (Lina Östling, se ovan), ett stycke klippa/assistent/vän/florist som det här aldrig hade gått att genomföra utan (Anna Kilian), en superduktig make-up artist och håruppsättare (Jojo Hjort) och tre stycken vackra och fotogenique modeller som inte kunde ha skött sig bättre (Anna, Hedda och Mimmi). Mer såna här jobb tack! Nu ett glas vin och sen over and out framför brasan med en katt eller två på magen.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. geisslein says:

    I really really love your blog!
    So much Inspiration…really beautiful!
    greetings from Germany, tanja