Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Busenkelt DIY till påsk

strenghielm_diy_indigo_egg.2 strenghielm_diy_indigo_egg.3 strenghielm_diy_indigo_egg.4 strenghielm_diy_indigo_egg.8Jag har gjort ett litet redaktionellt DIY för Lovely. Det var förvånansvärt enkelt att göra dessa marmorerade ägg men ack så effektfullt. Jag är ju helt insnöad på indigo nu så påskdukningen får gå i blått i år. Knallgult har liksom aldrig riktigt varit min grej, inte heller dekorationer med tuppar och fjädrar i knalliga färger. Så blått it is. Men jag blev himla sugen på att testa att göra detta med fler färger.. tänk mörkgrönt eller korallrött, eller varför inte någon brungrå färg? Fint! Men eftersom ungarna hade DIY-at upp ett gäng ägg först också så kände tom jag att nu kanske det fick vara nog med ägg. Gå in och kika på hela inlägget här!

I´ve made some marble eggs for easter, I was surprised how easy it was. Cause, if I may say so myself, they do look rather advanced? You can see how I did it on the Lovely life´s editorial site here

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Catherine says:

    Why not in english…? Have a nice day!???

    • strenghielm strenghielm says:

      Oh, I´m so sorry.. My ambition is to always write in english, I just keep forgetting. Thank´s for your reminder, I´ll add some english to it! Have a nice day, Mari