Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Vita pioner och regntunga skyar

strenghielm_midsummerflowers.1 strenghielm_midsummerflowers.2 strenghielm_midsummerflowers.6 strenghielm_midsummerflowers.4 strenghielm_midsummerflowers.7 strenghielm_midsummerflowers.3 strenghielm_midsummerflowers.5Idag åkte de sista gästerna hem och nu är årets midsommarfirande över. Igår kväll var helt magisk, vi satt ute i trädgården och spelade yatzy till sent och det var ljust och ljummet och så otroligt skönt. Idag har vi landat här hemma och varit inomhus mest hela dagen, skönt det med. Jag började möblera om på övervåningen och har nu fått för mig att jag ska bygga en jättelång dagbädd i vårt sovrum, kommer bli jättebra. Sen möblerade jag om lite inne hos Dante och vi passade samtidigt på att starta en “till loppis”-låda. Vi ska ha vår årliga loppis snart igen, troligtvis om en vecka eller två, återkommer om det. Pionerna jag köpte på lanthandeln till midsommar har nu slagit ut i full blom och jag kan bara inte sluta titta på dem, de är ju bara för vackra. Nu vill jag genast plantera vita pioner i mina trädgård. De små glasvaserna i köket köpte jag på Zetas förra veckan, har en känsla av att de kommer bli en fast installation i köket, får ju alltid med mig någon liten kvist eller blomma hem från skog eller trädgård. Nu laddar jag för en sista jobbvecka, snart en mycket välbehövlig semester.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..