Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

It´s a wrap

strenghielm_malmberg strenghielm_koba strenghielm_junophoneNuså, nu kan jag pusta ut lite. Nu är det stora jobbet med att plåta vårkollektionsbilder för Sandberg Wallpaper över, ett jobb som varit på gång ända sedan i somras. Lite speciellt för mig eftersom själva plåtningen skett här hemma och precis allting varit upp och ner, familjen har fått bo på annan ort och att det finns inte ett enda rum som inte har en bit tapet på sig och jag har jobbat ungefär 14 timmar per dag de senaste 5 dagarna… men så galet skoj det varit! Och så värt det! Jag hade min kära lovely-kollega Anna Malmberg som fotograf, Björn Wahlström på Koba filmade och min vän Anna Kilian assisterade igen. Tack Alla! Himla bra team med både kreativitet och personkemi som bara funkar. Men jag är inte riktigt klar med Sandberg utan fortsätter att jobba med dem, nu tar jobbet med själva kollektionsboken vid. Men först RÖJA här hemma, jisses så här ser ut. Och nu måste jag bestämma hur väggarna ska återställas, jag hade ju flera olika färger på väggarna (från jobb för Alcro och Beckers…) redan innan jag fick upp lite olika tapeter också. Jag har inte haft möjlighet att ta bilder själv under dessa dagar, men fick en på Anna och en på Björn igår, eller deras ryggtavlor iallafall, vi har jobbat så intensivt under timmarna då det varit ljust. Och så fick jag en liten bild på Juno också. Annas son, Sonny Lou, skulle ha varit med på plåtningen igår men blev tyvärr sjuk, hon var så söt när hon fick prata med honom i telefonen iallafall. Nu måste jag skynda på så vi hinner med lite fredagsmys idag, ha det gott!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..