Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Ett nödvändigt ont

strenghielm_portrait.2 Mari_Strenghielm_portrait.1Jag bär med min kära kamera nästan jämt och överallt. När man minst anar det så kan det bara komma upp ett sådant där tillfälle som man bara måste föreviga och då vill man inte stå där utan kamera. Men jag är alltid bakom kameran är så himla skygg framför den, jag vill inte. Vet inte vad det är men det känns väl ungefär som att själen ska dras ur kroppen om jag kollar in i kameran, konstigt jag vet. Tar självklart aldrig selfies och om jag ska vara ärlig så fattar jag inte riktigt grejen med det. Men hur som haver så jag har ju ett ganska så publikt jobb och pressbild är tyvärr något man bara måste ha. Jag tog en för ett par år sedan som jag tyckte var ok, jag tittar så klart inte in i kameran och jag använder den mest i svartvitt, lite så där lagom hemlig. Men nu har jag blivit intervjuad och fått klara instruktioner om att det ska vara en pressbild i stående format, i färg och jag ska titta in i kameran. Va? Näääe, fy. Men igår gjorde jag det, fram med stativ och rigga upp på stället i huset där jag är som allra mest bekväm och på med självutlösaren och klick, klart. Så varsågoda, en sällsynt bild på mig själv. Nu hoppas jag det dröjer länge innan jag behöver utsätta mig själv för detta igen.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 7 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Vacker och härligt avslappnat! Bra jobbat :) Ha en bra dag, K

 2. sa-fint-jag-vill sa-fint-jag-vill says:

  Ja men titta vad bra det blev! Fint att få se dig!

  • strenghielm strenghielm says:

   Äsch, men tack! Fick just mail från le kiosk, nu är man ju himla nyfiken på vad som händer Nanna! Hoppas det känns bra, Kram

 3. Marie says:

  Har nämt det innan, men du är en ung ABBA Agneta ✨!
  Framför kameran är en lika given plats för dig.
  Snart vaknar turist Österlen. Ännu ligger den i sin vackra och tysta vila. Det är nu man ska åka dit till dom tomma fiskebyarna och ha havet i sin egen själ. ❤

 4. Amanda says:

  Vad är det för färgkulör på väggfärgen? HELT fantastisk färg!

  • strenghielm strenghielm says:

   Hej Amanda, tack! Färgen är från Jotan minerals och kulören heter Marrakech. Ha det gott, Mari