Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Magnolian har anlänt

strenghielm_magnolia.1Älskar dessa grova och knotiga kvistarna med de stora, luddiga blomknopparna. Visst, jag tycker så klart att blommorna är fina även när de slagit ut men jag skulle kunna nöja mig med kvistarna bara så här som de är nu. Här hemma betar jag av kontorsgöra och försöker att bara ta det lugnt. Jag har två böcker att skissa ut första layoutskisser på så jag samlar inspiration och tänker färg och form. Har ett par spännande offerter ute på vift och hoppas, hoppas på dessa roliga jobb i vår och i höst. Jag försöker ignorera alla härliga pressinbjudningar och försöker bara boka in mig på det jag verkligen vill gå på, det som jag själv är intresserad av. Undviker annars stan in i det sista och bara andas. Nytt för i år är en timmes snabb promenad efter att jag lämnat barnen på skola och dagis, min plan är att komma igång och röra på mig utan att bli sjuk för att sedan öka på och börja springa på morgnarna istället. Vanligtvis börjar jag springa och tycker det är sån himla kick så jag tar i för kung och fosterland och sedan kan jag inte gå på en vecka. Alltid. Ja, tills nu då, nu gör jag om och gör rätt. Snart drar alla jobbresor och plåtningar igång och min plan är att passa på att få igång bra rutiner som man sedan kan fortsätta med trots jobbrusher dvs ta med joggingskorna på mina resor. Köra lite morgonyoga på hotellrummet. Tanken är iallafall god? Önskar er en finfin helg!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..