Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

IKEA Stockholm 2017

IKEA_STOCKHOLM_2017_skap_PH141754 IKEA_STOCKHOLM_2017_skap_soffbord_PH141789 IKEA_STOCKHOLM_2017_soffa_fatolj_PH141743 IKEA_STOCKHOLM_2017_soffbord_bordslampa_PH141760 IKEA_STOCKHOLM_2017_soffbord_PH141800Jag brukar ju inte visa så mycket pressbilder här hos mig men jag hann inte till pressvisningen igår så det får bli ett undantag. Det är ikeas nya kollektion Stockholm 2017 som släpps i början av april. Deras beskrivning av kollektionen är “tidlös design med naturen som förebild” och bara det gör ju att jag går igång. Hade jag varit möbelformgivare så skulle jag skriva det på mitt visitkort. Jag letar just nu möbler både till en lägenhet som jag inreder och jag tänker att det skulle vara himla fint att ha dessa rottingstolar på terrassen och sedan skåp + soffbord inne i vardagsrummet. Terrass och vardagsrum avskiljs bara med ett stort glasparti så det är fint om man hittar gemensamma material både för ute och inne. Möbler som kan få vara både ute och inne beroende på väder och årstid. Detta blir perfekt. Hjälper även till med tänk till en servering som ligger i ett vackert gammalt växthus och även här skulle dessa vara himla fina. Nu måste jag jobba som tusan för att hinna iväg här på eftermiddagen och träffa Anna, Linda och förhoppningsvis Sofia. Ha en fin dag!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Hanni says:

    Jag har tänkt skåpet i vardagsrummet och bänken i sovrummet.