Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Mood för nytt inredningsprojekt

Strenghielm_grey_mood Strenghielm_pink_mood Strenghielm_yellow_mood strenghielm_green_moodI början på året fick jag ett nytt och roligt inredningsuppdrag, den här gången en modern lägenhet på 4 rok. Kunden bodde tidigare i villa och har nu flyttat in till stan och fick bara inte till det med deras möbler och saker de hade med sig från det tidigare boendet. Nu ska allt (ja, faktiskt!) bytas ut och så vill de även att jag ser över färgsättningen. Jag har gjort dessa moodboards för att hitta en färgvärld som vi kan röra oss i som bas och där vi kan mixa och matcha i de olika rummen utan att det blir rörigt. Jag tänker att vi kommer att köra ganska mycket platsbyggt också för att utnyttja kvadratmetrarna så mycket som möjligt. Nu börjar det roliga med att ta tag i ett rum i taget och leta möbler, piff och färgkoder. Ha en fin fredag!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Lisa says:

  Åh, var kommer den fina lampan på sista bilden ifrån?

  • strenghielm strenghielm says:

   Å, vet faktiskt inte var just denna finns eftersom det var mer färgen jag var ute efter men de har liknande på Artilleriet! Skulle kunna vara DIS också.

 2. Hanni says:

  Inspirerande :) Lycka till!