Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Snabbt litet hej

strenghielm_eventprep.1 strenghielm_hiIdag är det fullt ös med prep inför morgondagens lanseringsevent för Sandbergs och kollektionen Villa Dalarö som släpps 15 mars. Vi har bjudit in ett gäng bloggare och lite tidningsfolk på finfika och visning av den fina tapetkollektionen. Imorse var jag i Årsta partihallar och shoppade loss på blommor som jag ska pynta lokalen med, sen åkte jag hem och fixade med en liten present som gästerna ska få med sig hem i sin goodie-bag och nu är det dags att hämta barnen som ska lämnas över till C så att jag kan fixa i lokalen ikväll. Extra roligt är det att eventet ska hållas i Robin Delselius bageri, så glad att det blev av. Jag ska försöka hinna med att plåta lite imorgon så ni får se hur det blev. Håll tummarna för mig nu att det går bra alltihop!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Caroline says:

    Lyckat till med eventet! Om jag bodde nära hade jag gärna tittat förbi:-)
    Kram Caroline i Köpenhamn

    • strenghielm strenghielm says:

      Tack Caroline! Lite långt att åka så klart men kanske de kan fixa ett event lite närmre.. Ha det gott, Mari