Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Avslutar med lite sommarlängt

© Anna Malmberg © Anna Malmberg © Anna Malmberg © Anna Malmberg © Anna Malmberg © Anna Malmberg © Anna Malmberg © Anna MalmbergIgår hade vi lanseringseventet för Sandbergs kollektion Villa Dalarö och idag är den så äntligen ute i butik och mitt jobb för dem är över. Jisses vilken dag det var, så mycket kärlek har man väl liksom aldrig fått, var alldeles yr i bollen efteråt! Eftersom jag var med och fixade med allt så kunde jag inte ta några bilder men Lina och Helena tog jättefina bilder så ni får kika in hos dem istället om ni är nyfikna. Idag har jag haft en lugn mellandag där jag kommit ikapp och svarat på mail, avslutat ett par småjobb och planerat inför morgondagen. Jag ska upp till Gävle på ett superspännande jobb och samtidigt ska jag hälsa på mina nya vänner på Gysinge Byggnadsvård. De här underbara bilderna tog Anna i somras när vi precis fått uppdraget. Tapeterna skulle inte plåtas förrän i mörkaste november men Sandbergs var så förutseende att de beställde sommarbilder som komplement till kollektionsbilderna för att få den där somriga känslan de var ute efter. Och nu när längtan efter vår och sommar nästan gör ont så är det extra härligt att kolla på dessa bilder. Tänkte att ni som inte har möjlighet att komma iväg till färghandeln för att kolla i kollektionsboken kunde få se dem ändå, visst är de härliga?

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Catrin says:

  Men gud, boooor du däääär? SÅ galet fint. Älskart!