Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Frithjof

strenghielm_fritjofHur många liv var det nu en katt hade? Nio? Alltså den här lilla killen skrämmer oss gång efter annan och i helgen var det dags igen. Han har ju struma som vi reglerar med medicin två gånger om dagen och vi måste hela tiden ha koll på hans allmäntillstånd utfall att vi behöver ändra dosen. Han har även ett blåsljud på hjärtat men det ignorerar vi på grund av hans ålder men klart man funderar på om det är dags lite då och då. Och nu hade han varit så där hängig och helt ur gängorna igen så vi trodde att det var dags att åka till veterinären igen, usch, man går liksom och kikar på om han andas eller ej. Inte kul. Men det var en inflammation så nu har han fått tratt i ett par dagar och är redan piggare. Lyckan imorse när man vaknade av att han kurrade.. hurra!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Alexandra says:

    Vilken underbar bild! Älskar den:-)
    Känner igen våndan, min kisse fyller 16 år och jag hoppas, hoppas, hoppas att han är med mig många år till.