Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Ny, och hur fin som helst, kund

strenghielm_gysinge.1 strenghielm_gysinge.2 strenghielm_gysinge.3Äsch, nu berättar jag. Kan inte hålla mig längre. Jag har fått en ny och alldeles fantastiskt rolig kund som heter Gysinge Byggnadsvård. Ni som bor i ett gammalt hus eller lägenhet och gillar att renovera känner med all säkerhet till dem men för er andra kan jag berätta att här köper man byggnadsvårdprodukter i finfin kvalitet, allt från färg och såpa till tapeter. Och så tar de även fram möbler o dyl efter gamla prototyper som de samlat på sig genom åren. Jag upptäckte dem för en sisådär tolv år sedan då vi köpte vårt gamla hus från 1884 härute på Dalarö. Gysinges handbok från den tiden är den enda bok jag läst om. Och om och om igen. Och ser ni kaklet där på väggen, det kaklet har vi i vårt kök, kaklet Metro. Jag vill förresten också ha en sådan list som avslut, fint! De här bilderna är från mitt första uppdrag jag gjorde för dem, jag fick det roliga uppdraget att styla och plåta Funbo Prästgård åt dem. Så himla fint och inspirerande och bilderna kommer att hamna i deras nästa handbok som ska tas fram i höst. Nu håller vi på att planera vårt fortsatta samarbete och jag får nypa mig lite i armen men mer än så säger jag inte nu förrän det är mer konkret.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..