Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Pressdag idag

strenghielm_lovewarriors.3 strenghielm_lovewarriors.8 strenghielm_lovewarriors.4 strenghielm_lovewarriors.6 strenghielm_lovewarriors.2 strenghielm_lovewarriors.5 strenghielm_lovewarriors.1Ja, den här veckan kryllar det av pressvisningar hos PR-byråerna, de flesta var idag så då åkte jag in och kikade tillsammans med min kompis och kollega Jill. Jag föredrar sådana där man inte håller en dragning utan att man får gå runt och kika lite själv, jag letar ju saker till plåtningar och då vill jag gå runt och klämma och känna och fundera. Och visst var det värt att åka in, jag hittade flera grejer som jag vill använda till en redaktionell höstplåtning jag ska göra åt Lantliv snart. Det mesta från ett och samma företag faktiskt; lovewarriors, vilken upptäkt, så himla mycket fint! Jag har helt och hållet förknippat dem med posterkonsten man sett florera på nätet, trodde det bara var det de sålde. MEN de har ju helt fantastiskt däremot alla vackra, handplockade vintagesaker i keramik, trä osv. Precis min smak alltihop. Blev dock en snabbis på stan eftersom jag var inne i stan på möte igår och så ska jag in på fredag också och bor man på landet så tar det så himla mycket tid med dessa resor fram och tillbaka, längtar lite tills imorgon så att jag får jobba en hel dag i lugn och ro.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Karina says:

    Hjälp så mycket fint!