Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Lite gott & blandat

strenghielm_nygardsanna strenghielm_tinekshell strenghielm_stringNu är det ju lite kaos igen dårå, jag har två stora jobb som överlappar varandra och det gäller att hålla tungan rätt i mun. Här är det lappar och listor banne mig överallt för att jag inte ska missa någonting. Saker ska lånas från när och fjärran och det ska roddas med logistik hittan och dittan. Samtidigt har jag två små barn här hemma som är fulla av sommarlovs-pirr och ack vad jag känner mig som en otillräcklig mamma. Men nu kör vi, två veckor till och sen rymmer vi till Skåne och då blir det full fokus på familjen, längtar. Hur som helst, hoppar in lite här för att visa några favoriter här hemma just nu. Först den helt underbara tröjan jag fick av nygårdsanna, fint förpackat med personligt brev och allt. Och jag bara föll pladask, det är det mjukaste och skönaste plagg jag någonsin ägt. Och sen att den är gjord med hållbarhet i fokus i finaste naturmaterial, det gillar man ju. Jag handlar sällan kläder men när jag gör det så är det bra kvalitet, naturfärger samt material och de används om och om igen tills de är helt slut. Så jag ser många års användande av just denna tröja framför mig. Nästa bild är från min nya lampa som hänger på verandan, den kommer från blackballoon och äntligen har vi en lampa därinne. Jag har letat och letat men inte vetat vad jag ville ha och sen hittade jag denna men det tog ett tag innan jag fick hem den, nu känns den bara så självklar därinne. Den är nätt, personlig och är kompis med alla strandfynd jag har i skåpet därinne. Och sist kommer en bild från Dantes rum. Han har haft en grå pockethylla från String där han haft sina finaste bilar och annat pynt (han gillar att fixa med stilleben), nu har samma hylla kommit ut i en ny färg “Sand” och fick då en idé att de skulle få sitta tillsammans över hans stora skrivbord (mitt gamla skrivbord som han precis fått överta). Det var en yta som ändå inte kunde användas till något och nu har han yta att pynta på hur mycket han vill. Lite gott och blandat fick det bli idag, ha det gott!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..