Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Tips på familjeäventyr i Skåne

strenghielm_stolof.1 strenghielm_stolof.3 strenghielm_stolof.2 strenghielm_stolof.6 strenghielm_stolof.4 strenghielm_stolof.5 strenghielm_stolof.7 strenghielm_stolof.11 strenghielm_stolof.8 strenghielm_stolof.9 strenghielm_stolof.10 strenghielm_dressin.1Härom dagen var vi iväg på ett litet äventyr i Skåne, vi hyrde ett gäng dressiner som vi cyklade iväg med. Vi bodde ju precis mittemot den vackra gamla tågstationen i St Olof och vi kände att det borde vi ju utnyttja. Vi cyklade i ca en timme genom “nyp mig i armen”-vackert landskap och stannade sedan vid en sjö där vi badade och hade picknick för att sedan åka tillbaka hemåt igen. Både barn och vuxna kan cykla och jag kan varmt rekommendera denna aktivitet, ett minne för livet!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..