Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

En liten pärla

strenghielm_brantevik.10 strenghielm_brantevik.5  strenghielm_brantevik.2 strenghielm_brantevik.7 strenghielm_brantevik.6strenghielm_brantevik.3 strenghielm_brantevik.4 strenghielm_brantevik.8 strenghielm_brantevik.1Men alltså hur har jag kunnat missa denna lilla pärla? Trampes i Brantevik; en liten restaurang i en himla söt trädgård mitt inne i pittoreska Brantevik. En liten butik har de också med finfin keramik, utvalda vintageprylar till köket och lite kuriosa. I like!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..