Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Tar en paus!

strenghielm_pauseJamen det här med att blogga och instagramma på semestern kanske inte var en sån himla bra idé ändå. Min hjärna går liksom konstant på fullgång och mitt lilla hjärta pumpar adrenalin så det står härliga till. Det är helt enkelt för skoj. Men mitt jobb som stylist går liksom hand i hand med bloggen och instagrammen vilket betyder att jag inte loggat ut än. Och med späckat schema som väntar hela augusti och september så måste jag passa på att ta det lugnt nu, i förebyggande syfte. Igår var vi iväg och storhandlade och hittade en massa härligheter i grönsaksdisken, knipplök, färska rödbetor, ett antal olika stenfrukter som var så vackra att man smäller av.. Och genast börjar jag tänka bild. Den här ska vi köpa men den får ni vara rädda om nu för den ska mamma ta kort på. Sen hem och, ja just ja, de fina tallrikarna och plåten jag köpte på loppis i Skåne.. de skulle väl passa himla bra ihop med dessa godsaker? Och vips har verandan blivit en fotostudio och det är ju SÅ HIMLA KUL men så här kan jag ju inte hålla på. Så där och då beslöt jag mig för att, nä, nu loggar jag ut på riktigt. Ingen insta och ingen blogg på en vecka. Kanske blir det mer, vet inte, men vi börjar så. Har förresten lite tankar om bloggen som jag kanske ska passa på att fundera över, ska jag bli egen igen kanske? Eller hoppa någon annan konstellation? Jag kommer iallafall inte sluta blogga, det lovar jag. Önskar er härliga dagar med massor av sol, bad och kärlek!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Emma T says:

    Nog ett klokt beslut. Ha en fin ledighet!