Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Stolen och lite livet

strenghielm_livingroomSer ni hur stolen, mitt omklädda loppisfynd, liksom bara smälter in i miljön som att den liksom alltid har varit där. Och den är inte bara fin som snus, nej då, katten Fritjof knep den direkt och nu är det hans nya plats på kvällarna. Mycket bättre än att ligga på min mage tycker jag. Här är full rulle med prep inför plåtning imorgon, höstinspiration i kök, de flesta grejerna har kommit och nu på morgonen ska jag iväg till partihallarna och shoppa blommor till den. Slit och släp men rus i kroppen för det kommer bli så fint. En kul grej som hänt sen sist är att igår ville Valle gå ut i trädgården, alltså hurra!! Han har legat som ett kolli här i hallen i snart 5 veckor nu utan att vilja varken äta, dricka eller gå ut så för oss är det här helt fantastiskt. Hoppas det vänder nu och att han är på väg tillbaka till oss. På fredag är det återigen dags att åka till veterinären och sövas ner, håll tummarna för att det ser bättre ut nu.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Det blev helt perfekt med stolen! <3