Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Nu är det jul igen!

strenghielm_prep.1 strenghielm_prep.2 strenghielm_prep.5 strenghielm_prep.6 strenghielm_prep.3 strenghielm_prep.4Den här veckan började julen flytta in hos mig. Här ska göras ett stort julreportage på torsdag och det ska pyntas och fixas i ALLA rum. Allt som inte är juligt stuvas undan och byts ut mot körbar inredning. Familjen är som vanligt himla tålmodiga men då har jag också fått lova varsin julklapp på fredag kväll när allt är över. Idag kommer det sista budet med grejer (hoppas jag!) och jag ska strax åka iväg och köpa granar. Ja, två, för på fredag har jag ett annat juljobb även det i ett helt hus. Sen ska jag jobba med annat nästa vecka och sen ska jag plåta jul i en hel vecka igen. Så välkommen julen 2017, nu kör vi!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Karin says:

  Skönt att fota jul när det är ljust ute :-) Älskar dina bilder. Här hemma är det konstant skördefest den här årstiden!

 2. Åsa Thorén says:

  Man blir så inspirerad av dina bilder och vill göra om hemma hela tiden:)
  Kudden som ligger överst på stolen, kan man köpa den någonstans?

  • strenghielm strenghielm says:

   Vet inte riktigt vilken du menar, men om du menar den på pallen så är den från Dixie. Reportaget kommer ut senare i år så då får du kika på alla fina grejer! /Mari